Duitsland,  Lifestyle,  Personal,  Travel

Onze vakantie naar Cochem! | Deel 1

Hoi allemaal!

Op 25 September gingen Dennis en ik lekker 2 weken naar Cochem, in Duitsland, op vakantie. Hier hebben wij ons heel erg vermaakt en zijn lekker uitgerust terug gekomen. Nou ja, uitgerust.. We hebben weer heel veel gedaan en gezien en ik heb alles weer gefilmd!

Deel 1 van onze vakantie staat nu online! In deze video zie je wat wij gedaan hebben op de eerste 4 dagen van onze vakantie! Zo kregen wij vrienden uit Amerika op bezoek en zijn wij samen met hun naar de Nürburgring geweest. De bekende racebaan van Duitsland. Verder maakte we nog een gezellig boottochtje!

Veel kijkplezier!

Mocht je de video niet kunnen zien, klik dan hier.

 

 

Liefs,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *