Lifestyle,  Personal

Mijn Verjaardag | Cadeautjes!

Zoals jullie weten was ik Donderdag 9 Augustus jarig en dit vierde ik Zaterdag 11 Augustus. Ik heb een hele drukke, maar leuke dag gehad! Ook ben ik weer aardig verwend en vertel ik in dit artikel hoe ik het precies heb gevierd en wat ik allemaal heb gekregen!

Ik vierde mijn verjaardag gewoon lekker thuis, maar ik had al voorgenomen en aangegeven dat ik Nasi Goreng ging maken. Het recept hiervan vind je hier 😉 De boodschappen had ik een aantal dagen van te voren al laten bezorgen en dus kon ik gelijk Zaterdag aan de slag.

Ik was al vroeg wakker, rond 08.00 ongeveer en ben gelijk begonnen met de ingrediënten te snijden. Hierna zijn we gaan douchen, hebben onszelf klaargemaakt en toen zijn we naar de bogaard gelopen, want ik had ook nog taart besteld bij de Hema. En omdat we ook nog niet echt hadden gegeten, haalde we bij ‘Kippie’ lekker een broodje kip en hebben dat op een bankje op ons gemak opgegeten.

Thuis weer aangekomen ben ik meteen weer verder gegaan met de Nasi Goreng en uiteindelijk heb ik 4 grote pannen gemaakt. 2 pannen met milde Nasi Goreng en 2 pannen met de pittige variant.

IMG_1530

Rond half 5 kwamen de mensen langzaam binnen druppelen en uiteindelijk waren er zo’n 28 man. Even was ik nog bang dat ik het niet zou redden met het eten, maar het bleek dat ik het precies goed had uitgerekend!

Ultieme Reisplanner

IMG_1516

Ik kreeg dit gave boek van mijn oom & tante! Hierin kan je dus precies bekijken welk land het beste is om te bezoeken in welke maand.

IMG_1514

Maar niet alleen de maand, ook of je een rustige vakantie wilt, of juist echt dingen wilt doen. Ben je alleen of met een gezin? Dit boek staat vol met allerlei tips!

Lauren Conrad | Beauty

&

Aaf Brandt Corstius | Trouwboekje

IMG_1515

Deze kreeg ik van vrienden en vind ik ook heel leuk! En goed over nagedacht! In het boekje van Lauren Conrad staan allemaal beauty tips die je heel makkelijk kan toepassen op jezelf en hoe zij bijvoorbeeld haar ‘famous’ wing zet 😉

Het Trouwboekje ben ik nu ook aan het lezen en is heel grappig beschreven. Zij geeft hierin namelijk tips over waar je na moet denken bij het plannen van je bruiloft en verteld ondertussen haar verhaal over het plannen van haar bruiloft. Ze doet dit echt op een hele leuke manier en ik moet zeggen; Ik heb nu al veel aan het boekje gehad! Veel dingen waar je niet over nadenkt staan hierin beschreven en dus een heel handig boekje om tijdens het plannen erbij te houden.

Pandora armbandje | Mr & Mrs bedel

IMG_1517

Van een ander bevriend stel kreeg ik dit super gave Pandora armbandje! Echt heel bijzonder dat ik dit heb gekregen en het bedeltje wat ze erbij hebben gedaan is ook echt heel leuk! Op het hartje in het midden van de lippen en het snorretje staat dus: Mr. & Mrs.

IMG_1518

Hier ben ik ook echt super blij met en ga er zeker nog bedeltjes bij kopen!

Fles wijn

IMG_1519

Van een andere tante en oom kreeg, naast wat geld, deze fles wijn! Cabernet Sauvignon drink ik heel graag, dus dit is vast en zeker een lekkere wijn en hier ga ik zeker van genieten!

Spulletjes uit Bulgarije!

IMG_1532

Van weer andere vrienden kreeg ik deze spulletjes. Zij kwamen net terug uit Bulgarije en hadden daar wat dingetjes voor mij gekocht. Allemaal is het met een Roosgeur. Zo heb ik een créme voor de handen en voeten, een zeepje (die echt heerlijk ruikt), rozenwater en een rozenolie gekregen! Super lekker allemaal!

En dit waren de cadeautjes die ik heb gekregen! Ook kreeg ik nog van vrienden een lekker dagje wellness voor 2 personen bij ‘Linds Wellness’! Voor de rest heb ik geld gekregen en van Dennis krijg ik, naast dat ik al een super mooie ring heb gekregen, binnenkort de nieuwe ‘Shadow of the Tomb Raider‘ voor de PS4.

Shadow of the Tomb Raider - PS4

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *