Lifestyle,  Personal

I Said Yes!

Op Donderdag 9 Augustus werd ik na bijna 9 jaar samen ten huwelijk gevraagd! Op mijn verjaardag! Hoe mijn dag precies verliep vertel ik in dit artikel!

”Relationships are always stronger when you are best friends first and a couple second”

Mijn verjaardag zelf begon eigenlijk vrij rustig. Ik was zelf wel vrij, maar Dennis moest wel werken. Ik heb samen met mijn moeder even een bakkie gedaan bij mijn Opa. Normaal gaan we op Donderdag naar de markt, maar omdat het vakantie is en er dus veel kraampjes niet waren, hebben we dat niet gedaan. Wel moesten we nog wat boodschapjes hebben en dus konden we wel nog even naar de Albert Heijn. Ik nam daar ook nog een cheesecake mee om bij de koffie lekker te eten.

Om 17.15 hadden Dennis en ik gereserveerd bij een restaurant, Barn 47. Dit is all you can eat, maar zij noemde het ‘All you can taste’. Je hebt verschillende ‘keukens’ waar je dan je eten kan halen. Je kiest uit kleine gerechten en deze krijg je dan op een apart bordje mee. Wij waren nog lekker vroeg en dus was er nog helemaal niemand. Dit was wel even lekker, haha.

Zoals iedereen weet was het de afgelopen dagen echt heel mooi weer en super warm. Natuurlijk op mijn verjaardag was het gaan stormen en regende het echt de hele tijd. Maakte voor mij verder niet uit, maar Dennis had (zonder dat ik het wist) natuurlijk een plan en dit liep voor hem dus niet helemaal zoals hij gepland had. Zo zielig, haha.

Hij was dus wel al de hele tijd aan het kijken naar de weersvoorspelling, of de regen nog wel ging stoppen. Want, zei hij, ik wilde eigenlijk nog gezellig naar Scheveningen met je. Toen we helemaal klaar waren met eten en nog even lekker koffie gedronken hadden, gingen we weg.

Op het moment dat we weg gingen regende het nog, maar het zou over een kwartiertje wel over zijn. Ik, die het idee om even over het strand te wandelen niet wilde verpesten, ging er in mee en toen reden we dus richting Scheveningen. Eerst reed hij naar Kijkduin. Dit was, bleek uiteindelijk, om wat meer tijd te rekken, omdat het nog steeds niet gestopt was met regenen. Uiteindelijk kwamen we dus aan op Scheveningen en gelukkig (voor Dennis) was het gestopt met regenen. Wel waaide het nog en dus vroeg hij: ‘Wil je dan even langs de haven lopen?’ Ik stemde in, want uitwaaien is ook altijd wel even lekker en dus liepen we samen richting het havenhoofd.

549bf16dbc02a23ebf8cddeb8fa8392b

We keken samen uit over het water, de meeuwen die niet vooruit  kwamen door de wind, andere die in het water zaten en een handjevol mensen die helemaal aan de andere kant aan het uitwaaien waren.

Toen zei Dennis: ‘Als je nou even je ogen dicht doet en dan net doet of je op een boot zit’. Oké, beetje apart, haha, maar is goed. Op dit moment had ik wel al een beetje iets door, maar durfde nog steeds niet echt te hopen op het moment, haha. Ondertussen, nog steeds met mijn ogen dicht, zei hij:

”Lieve Carmen, Je dacht zeker dat je vandaag niets meer voor je verjaardag zou krijgen, maar we zijn nu al zolang samen, bijna 9 jaar. En ik denk dat we samen wel klaar zijn voor een volgend avontuur in onze relatie. Lieve Carmen, ik houd zoveel van jou, Wil je met mij trouwen?”

Ik deed mijn ogen open en daar had hij een super mooie, rosé gouden ring. Ook was hij echt op zijn knie gegaan om mij te vragen, zo lief!

I Said Yes!

Natuurlijk zei ik Ja! maar durfde, omdat het nog zo waaide en we dicht bij het water stonden, niet gelijk de ring om te doen, haha. Dus we zijn een rustig plekje gaan opzoeken, uit de wind, en daar heb ik mijn ring om gedaan!

IMG_1492

En dus gingen we met het zand tussen onze kiezen en in onze haren, verloofd terug naar de auto! ( waar ik snel mijn ouders moest bellen, haha)

Had ik echt niks door?

Ja en Nee. Een hele tijd geleden zei mijn vriend dat hij mijn ringmaat wilde weten. Ik wist dus wel dat het moment ergens aan zat te komen, maar ik wist niet precies wanneer. Natuurlijk heb ik wel aan mijn verjaardag gedacht, maar ik wilde het niet te veel hopen, dan valt het zo tegen als het niet gebeurd, haha.

Ook waren er een aantal momenten vorige week, waarop er dan iets was of iets gebeurde en hij een beetje vaag antwoord gaf. En toen ik vorige week een avond werkte en ik eerder klaar was, kwam hij mij ophalen en was hij iets later en hij zei dat hij bij zijn ouders was geweest (verder niks geks aan) en ik zei: ‘Ik was al af en toe aan het kijken waar je was’ (wij kunnen elkaars locatie zien via Apple Family). Hij zei toen: ‘Nou ik ben blij dat je niet zo goed bent in kaartlezen..’. Dat snapte ik toen niet, maar later bleek dat hij eigenlijk bij mijn ouders was geweest om de ring te laten zien! Terwijl hij dus eigenlijk zei dat hij bij zijn ouders was geweest (snap je ‘m?) 😉

Ook vond ik het bijvoorbeeld wel gek dat hij helemaal zijn rugzak meenam toen we uit eten gingen, terwijl er bijna niks in zat, haha. Dat soort kleine dingen, die uiteindelijk heel logisch waren!

”You are my today and all my tomorrows”

Zijn eigenlijk plan was dus om op Scheveningen in het reuzenrad te gaan en het daar te vragen, maar het weer zorgde voor een ander plan, haha.

Het kon mij in ieder geval niks schelen, de hele dag & aanzoek waren voor mij perfect!

 

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *