Beauty,  Reviews

Review | Etos Liquid Lipstick

Zoals jullie weten draag ik graag lippenstift. Mijn allereerste review waren dan ook een aantal lipsticks van Etos. Nu heeft Etos (al een tijdje) wat nieuwe producten toegevoegd en dat zijn deze gave Liquid Lipsticks! In dit artikel laat ik een aantal kleuren zien en je leest het belangrijkste: of ze goed (en mooi) blijven zitten!

 

Etos Liquid Lipstick | 9 ml | € 3,99

Ik kocht 3 verschillende kleuren. De lipsticks zitten in leuke tubes en de tubes zijn de kleur van de lipstick.

Op de achterkant van de tubes staat:

Liquid lipstick for an intense coverage and matte finish

Vervolgens zit in de tube een applicator. Hiermee breng je de lipstick mooi en precies aan.

IMG_1418

Ook hebben de lipsticks ieder hun eigen naam. De kleuren die ik kocht waren:

  • The Devil Wears Red..
  • Manhattan Girl
  • Upper East Side Girl

IMG_1417

Van de 3 kleuren maakte ik ook nog swatches:

IMG_1398

Je ziet al meteen dat ze inderdaad matte opdrogen. Ik vind matte lipstick zelf ook altijd het mooist en het blijft ook altijd het langst zitten.

The Devil Wears Red

Ik vind ‘The Devil Wears Red’ een super mooie, rode kleur. Het is echt precies zo’n rode kleur die mij echt een beetje dat jaren 50 gevoel geeft. Zelf vind ik dat heel erg gaaf!

IMG_1410

In deze weekhighlighs kon je ook lezen dat we naar Concours de Elegance waren geweest. Hier had ik deze lipstick ook op en het paste perfect bij de gelegenheid.

IMG_1099

Upper East Side Girl

Upper East Side Girl is de lichtste kleur van allemaal, maar ook erg mooi. Dit is wel mijn minst favoriete om te dragen en daar zal ik zo op in gaan.

Deze Lipstick is een goede nude kleur, met een tint roze erin. Deze kan je goed dragen als je bijvoorbeeld je oog make-up wat zwaarder hebt, maar je toch een mooie lipstick op wilt doen.

Wat ik dus zo vervelend aan ‘Upper East Side Girl’ is dat hij, als hij dus matte opdroogt, heel erg in de lijntjes gaat zitten. Hij wordt op je lippen dus echt super droog en dit voel je ook. Echt niet fijn, dus! Dit vind ik echt heel erg jammer, want de kleur is perfect voor als je iets wilt dragen wat niet meteen opvalt.

Manhattan Girl

Manhattan Girl is een kleur die een beetje tussen Upper East Side Girl en The Devil Wears Red.. in zit. Hij is donkerder dan Upper East Side Girl en de kleur gaat meer naar de roze kant. Ook een erg mooie kleur die ook heel chique kan staan.

Bij deze lipstick viel het mij op dat hij op de swatch iets meer naar het paarse neigt, terwijl je dat op je lippen helemaal niet meer terugziet.

Eindoordeel

De Liquid Lipsticks worden allemaal goed matte, waardoor ze ook heel lang blijven zitten. Als ik bijvoorbeeld aan het werk ben, dan zijn de pauze’s de enige momenten dat ik de lipstick even bijwerk. En dit is dan alleen na eten of drinken.

Ook is het dan niet dat het ik hem helemaal hoef bij te werken, maar wat ik merk, is dat de lipstick aan de binnenkant eerder weg is. Dat stuk is dan ook het enige waar ik dan nog een beetje lipstick opbreng.

Ik ben erg tevreden over deze liquid lipsticks en de kleuren zijn allemaal even mooi. Het enige minpuntje is dan dat je lippen wat droger aanvoelen. Vooral bij de Upper East Side Girl is dit het geval en je ziet dit dan ook heel erg terug op je lippen bij deze kleur.

Maar voor € 3,99 zijn ze zeer budgetproof en mogen we zeker niet klagen. Het is het zeker waard om de Etos binnen te stappen en een aantal kleuren mee te nemen voor je stash 😉

Ik hoop dat jullie dit een leuke review vonden! Kenden jullie de Liquid Lipsticks al van Etos?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *