Lifestyle,  Personal

Weekhighlights #10 | Naar de markt & Feestje

In mijn Weekhighlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week ging ik naar de Delft en hadden we een weekend met verjaardagen!

Maandag, Dinsdag Woensdag moest ik gewoon werken van 7-15. En woensdag mocht ik ook weer lekker naar de massage, dus dat was een lekker ontspanningsmoment.

Donderdag ben ik naar de markt geweest met mijn moeder, broer(tje), Opa & Oom. Ik had aardappels nodig voor het avondeten en dit was dus een goed moment voor mij om plastic vrij aardappels te halen. Er was een mooi kraampje met allemaal groente en ik zag ook aardappels. Ik haalde mijn netje te voorschijn, gaf deze aan de mevrouw en vroeg om een kilo aardappels. Makkelijk, niet duur & Plastic Vrij. 

IMG_1207

Ook heb ik lekker kaas gehaald en chorizo! Om de chorizo werd helaas wel een folie heen gedaan en eigenlijk wilde hij het ook nog in een plastic zakje doen, maar dit heb ik vriendelijk kunnen afslaan en heb het gewoon los in mijn tasje gedaan. Jammer van de folie, maar het scheelde wel weer een extra plastic tasje.

Toen ik thuis kwam ben ik ook weer een brood gaan bakken. Ik had laatst een echt broodblik gekocht en deze kon ik nu mooi uitproberen! Het brood was er veel mooier en zachter uitgekomen en was eerlijk gezegd ook net wat lekkerder!

’s Avonds aten we dus lekker de aardappels, waar ik aardappelpuree van had gemaakt, samen met gehaktballen en wortels!

IMG_1208

Vrijdag moest ik eerst weer van 7-15 werken. ’s Avonds hadden we een gecombineerde verjaardag van 2 vrienden. Ik maakte lekker zelf mosterdsoep en toen we dat ophadden besloten we even een dutje te doen omdat we best wel moe waren. We wilde daarna dan even douchen en dan klaarmaken voor de verjaardag, want daarvoor moesten we ook alweer een uurtje rijden.

We werden wakker gemaakt toen mijn schoonouders opeens onverwachts voor de deur stonden en uiteindelijk konden we pas om 21.00 douchen en waren we pas 23.00 op die verjaardag. :-0 Het was verder een gezellige avond en kwamen pas om 03.30 thuis!

Zaterdag werden we al redelijk vroeg weer wakker, rond 9 uur. We hebben ons klaargemaakt en even lekker ontbeten en toen zijn we even naar de bogaard gelopen. Hierna zijn we nog langs mijn schoonouders gegaan. Zij hadden namelijk een nieuwe bank en we gingen even kijken hoe dit stond en hoe het er verder uitzag.

Thuis aangekomen hadden we nog maar heel even een rustmoment en toen zijn we op de fiets gestapt en reden we naar ‘Tennispark de Hofstede’. Mijn tante was namelijk 65 geworden en had deze locatie afgehuurd zodat we met de hele familie daar gezellig een feestje konden vieren! Er werd lekker gebarbecued en er was leuke muziek.

IMG_1212

Zondag hadden we een lekker rustdagje en heb ik weer brood gebakken, gewassen en wat geblogd. ‘S avonds waren we uitgenodigd om te komen eten bij mijn vriend zijn tantes, dus hebben we lekker lasagne & spaghetti gegeten!

En dan was dit alweer het einde van deze weekhighlights!

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *