Lifestyle,  Personal

Week Highlights #4 | Camping & Düsseldorf!

In mijn Week Highlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week gingen we gezellig op bezoek bij mijn ouders en gingen we met mijn schoonouders een dag op en neer naar Düsseldorf!

Maandag was ik vrij en ging ik al vroeg naar de supermarkt om boodschapjes te doen. Toen ik thuis kwam bakte ik weer een brood en een cake!

IMG_0352

Ik had door mijn beslag wat chocoladedruppels gedaan alleen was dit een beetje mislukt, haha. Ik had verwacht dat ze hierdoor ook een beetje in de cake zelf zouden zitten, maar ze bleken naar de beneden te zijn gegaan, haha!

DinsdagWoensdag Donderdag moest ik werken en woensdag maakte ik lekker Nasi Goreng. Hier hebben we donderdag ook nog lekker van gegeten!

Vrijdag was het koningsdag. Hoewel we het niet echt gevierd hebben, zijn we toch op pad geweest. Mijn ouders waren namelijk een paar dagen gaan kamperen en dus besloten wij die dag even gezellig langs te gaan.

En we kregen een heerlijke oranje tompoes!

We liepen ook nog even een stukje rondom de camping en kwamen allemaal leuke tentjes tegen waar je ook in kan kamperen.

Daarna gingen we lekker bbq’en! En toen rond 9 uur gingen wij weer naar huis!

Zaterdag waren wij vroeg op gestaan om met mijn vriend z’n ouders naar Düsseldorf te gaan. In Düsseldorf heb je Classic Remise Düsseldorf. Hier stonden een hoop mooie, oude auto’s. Het is helemaal gratis, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen. Zeker leuk om een keer te doen.

Binnen was ook nog een restaurant, waar we lekker wat gingen lunchen.

En na het eten weer verder auto’s kijken, haha.

IMG_0404

Hier waren we na ongeveer 2 uurtjes uitgekeken en omdat we niet alleen hiervoor zolang wilde rijden, gingen we door naar Keulen! Dit was ongeveer een half uurtje nog rijden, dus dat viel mee.

In Keulen aangekomen merkte we meteen al hoe druk het was! Het was ook precies vakantietijd, dit was waarschijnlijk de reden. We hebben ook weer de Dom van Keulen bezocht. Hier waren wij nog niet zo lang geleden ook geweest, toen we op vakantie waren in Limburg. Hierover kun je in dit artikel lezen.

IMG_0408

We hebben nog even een paar uurtjes in Keulen rondgelopen en toen moesten we ook nog eten! In het artikel van onze vakantie in Limburg kon je ook lezen dat wij een restaurant hadden gevonden die echt heel lekker was, namelijk Miss Pepper! Hier gingen wij dus ook weer eten, want ja..als je dan toch in Keulen bent 😉

Het was echt weer heerlijk en hierna namen we allemaal nog een drankje, mijn vriend een non-alcoholische en ik had een Long island ice tea, mijn schoonvader een Pinà Colada en mijn schoonmoeder een Mojito. En toen was het toch echt weer tijd om naar huis te gaan!

IMG_0413
Long Island Ice Tea

Zondag hebben wij lekker een luie dag gehad. Wel heb ik vroeg alvast boodschappen gedaan voor de week en weer een brood gebakken. We hebben in ieder geval een lekker, lang en gezellig weekend gehad!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week en met Koningsdag?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *