Beauty,  Reviews

Uncover Skincare | Make-up

Een tijdje geleden besloot ik het boek van Dr. Jetske Ultee aan te schaffen. Al heel lang ben ik erg geïnteresseerd in huidverzorging. Ik heb ook de schoonheidsspecialiste opleiding gedaan, maar met dit boek ging ik toch weer heel anders kijken naar de producten die we op ons gezicht smeren.

Dr. Jetske heeft haar eigen verzorgingslijn, genaamd Uncover Skincare. Zij belooft dat je met haar producten een mooie, gezonde huid krijgt. De producten bevatten alleen maar goede ingrediënten die echt wat doen voor je huid en ze zijn heel geschikt voor de gevoelige huid, omdat er dus geen slechte stoffen in zitten. Van parfum en alcohol weten we nu wel dat het stoffen zijn die je moet vermijden in je verzorgingsproducten. Maar er blijken een heleboel andere stoffen te zijn waar je eigenlijk nooit echt naar kijkt, meestal omdat je de naam al niet kunt uitspreken, die je niet in je producten wilt hebben. Daarvoor is haar boek ‘Dr.Jetske’s Huidboek‘ een heel goed boek om de eerste stap te zetten naar een mooie huid!
Nadat ik haar boek had gelezen besloot ik producten weg te gooien en nieuwe, goede producten ervoor in de plaats te kopen. Ik begon met de ‘Uncover skincare’ Moisturizer en als reiniging de Neutral facewash. Deze raad zij ook aan in haar blog. En toen er op haar make-up een aanbieding kwam met 15% korting besloot ik om ook alle make-up producten van Uncover Skincare te kopen. Want zoals ze zelf ook zegt; “Wat heb je aan goede huidverzorging als je vervolgens irriterende make-up op je gezicht smeert?”
De producten die ze heeft zijn:

  • Foundation
  • Concealer
  • Bronzer
  • Poeder

Ook heeft ze nog een eigen kwast, die ook bij de box zat die ik bestelde.
IMG_3017

Powder Brush | € 29,95

Deze kwast kan gebruikt worden voor de poeder of bronzer. De kwast is groot en echt heerlijk zacht!
Ik gebruik hem zelf om de poeder mee op te brengen, voor de bronzer vind ik hem een beetje te groot en te zacht en ik krijg de bronzer er dan niet echt mooi mee aangebracht.
IMG_3022

Foundation | € 39,95

Van de foundation had ik toevallig bij een vorige bestelling een proefje van gekregen. Er zijn namelijk 6 kleuren en die kleuren zitten dan in dit proefje zodat je kunt kijken welke kleur het beste bij jou past. Je kunt deze ook los kopen voor €3,50.
De Foundation zit in een pompflacon en is heel makkelijk te doseren. De verpakkingen van de make-up zijn simpel maar de rose-goude letters geven het een beetje een luxe uitstraling.
De foundation zelf is heel vloeibaar en dun.

Ik gebruik zelf ongeveer 2 a 3 pompjes, maar ik heb dan ook graag wat meer dekking. De foundation breng ik met mijn vinger in stipjes op mijn gezicht en blend het dan in met mijn real technique sponsje.

Ik vind dat de foundation een mooie dekking heeft. Je kan de dekking ook goed opbouwen. Het hele idee dat je ook iets op je gezicht smeert wat niet slecht is voor je huid is ook heel fijn! Ik merk ook dat mijn huid zeker wel opgeknapt is sinds ik deze producten gebruikt. De prijs is wel hoog, maar aangezien je er niet veel van nodig hebt, denk ik wel dat je er lang mee doet.

Concealer | € 21, 95

De concealer is het nieuwste product wat is uitgebracht. Deze is verkrijgbaar in 2 kleuren. Zelf heb ik de lichtste kleur, nr. 10.

Het was al een tijdje geleden dat ik een concealer stick gebruikte, maar deze concealer is echt de fijnste tot nu toe! De stick is heerlijk zacht, waardoor het makkelijk aan te brengen is. Ook het blenden gaat daardoor heel makkelijk. De dekking van de concealer is ook goed. En het feit dat het dan alleen maar goede ingrediënten bevat is dan helemaal mooi meegenomen!

img_3085-1
Voor de Concealer
img_3086-1
Met Concealer, nog niet geblend
img_3088-1
En nadat alles is geblend!

Zoals je kunt zien dekt de concealer heel goed, vooral onder mijn ogen kun je het bij de voor en na foto goed zien. Deze concealer zou ik zeker, ondanks de hoge prijs voor concealer, nog een keer opnieuw kopen. Ook doe je er vrij lang mee voor een stick.

Powder | € 32,95

Nooit had ik gedacht dat ik zo’n dure poeder zou aanschaffen. Maar voor producten die lief zijn voor mijn huid had ik het graag over. De poeder doet goed wat het moet doen. Wel moet ik zeggen dat ik verder niet zoveel verschil merk tussen deze poeder en elk ander merk, op de ingrediëntenlijst na dan. Deze zou ik daarom denk ik niet zo snel nog een keer kopen, maar op zoek gaan naar een goedkopere vervanger. Wel moet ik zeggen dat ook deze zuinig is in gebruik en je er dus wel een tijdje mee doet.

Bronzer | € 32,95

Ook voor de bronzer gold een beetje hetzelfde als met de poeder. Nooit gedacht dat ik zoveel geld zou uitgeven aan een bronzer haha. Maar ik moet eerlijk zeggen dat deze mij heeft verbaast! Ik was opzich nooit heel fan van bronzer, maar deze is echt heel subtiel.Normaal heb ik al snel dat een bronzer veel te donker is voor mij. Deze geeft echt een mooie, subtiele kleur af en de glans is ook niet overdreven, waardoor het echt een mooie ‘sunkissed’ look word.

img_3092
Ik ben heel erg tevreden over de make-up producten van Uncover skincare. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd, al kan dat ook komen door de verzorgingsproducten die ik gebruik van Uncover Skincare. Hier zal ik ook zeker nog een artikel over schrijven! De producten zijn wel prijzig, maar als je echt dagelijks bezig bent met huidverzorging (zoals ik, haha) is dit het zeker wel waard!
De producten die ik zeker wel zal blijven gebruiken als ze op zijn, zijn de Foundation en concealer. Deze producten samen maken mijn huid echt mooi egaal. En de bronzer denk ik toch ook wel, aangezien ik nog geen bronzer heb gevonden die zo voldoet aan mijn eisen als deze, haha.
De producten kun je trouwens hier kopen. De box die ik gekocht hebt kost € 144,95. Ik heb toen zelf uitgerekend hoeveel het zou kosten als ik de producten allemaal los zou kopen en je komt met de box al gauw €10,- goedkoper uit. Ik had de box zelf toen ook nog eens met 15% korting, dus dat scheelt dan toch wel. Het is duur, maar het is een goede manier om zo alle producten uit te kunnen proberen!
Kende jij de producten van Uncover Skincare van Dr. Jetske al? En welk product zou jij weleens willen proberen?
Liefs.
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *