Beauty,  Reviews

Lush | Scrubee

Hoi allemaal!
In dit artikel vertel ik wat ik vind van de Scrubee. Ik las opeens veel over dit schattige bijtje en ik werd heel er nieuwschierig naar! En dus besloot ik, toen ik bij de Lush was, deze mee te nemen en te testen.

Scrubee | per stuk | € 10,95

De scrubee is eigenlijk een scrub en bodylotion in één. Terwijl je je huid scrubt, hydrateerd hij ook meteen je huid en maakt hij deze heerlijk zacht.

Ingrediëntenlijst: Fair Trade en Biologische Cacaoboter,Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii),Agar Agar-gel (Gelidium cartilagineum),Parfum,Honing,Gemalen Amandelen (Prunus amygdalus dulcis),Kokosolie (Cocos nucifera),Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia),Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis),Cinnamal Alcohol,Butylphenyl Methylpropional,Citronellol,*Limonene,*Linalool

  • Natuurlijke ingredienten
  • Veilige synthetische stoffen

IMG_2262
Ik vind scrubee echt een heerlijk product. Doordat ik deze gekocht en getest had, kwam ik erachter hoe fijn en makkelijk het is om een bodylotion onder de douche te gebruiken. Mijn huid werd echt heerlijk zacht en is de hele dag door zacht gebleven. De scrub vind ik ook fijn, maar voor mij net iets te grof zodra je echt bij de scrub zelf komt. In het begin valt de grofheid namelijk nog niet zo op door de hoeveelheid bodylotion die je dan nog gebruikt.
Wat ik ook echt een minpuntje vind, maar dat hou je niet tegen omdat je echt ‘boters’ gebruikt, is dat de douche er ook niet heel blij van wordt. Als je de vloer  niet even natrekt met een trekker, krijg je hele vette witte vlekken op je vloer. Nu valt dit bij ons misschien gewoon extra op omdat wij een zwarte vloer hebben, maar je voelt het daarnaast ook wel, omdat het heel glad wordt. Ook dus even oppassen dat je niet uitglijd!
Hoewel ik dit heel fijn vind werken omdat het een 2 in 1 product is, zou ik hem denk ik niet zo snel nog een keer kopen. Ik heb dan liever een aparte scrub, die iets minder grof is. Als bodylotion voor onder de douche heb ik nu de King of Skin gevonden. Deze vind ik heel erg op de scrubee lijken, maar dan zonder de scrub!
Kenden jullie scrubee  al?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 
 
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *