Beauty,  Lifestyle,  Personal

Mijn tatoeage’s

Hoi allemaal,

Vaak krijg ik de vraag wat mijn tattoo’s betekenen en waarom ik ze heb laten zetten. Het leek mij leuk om er in deze blogpost meer over te vertellen! Ook heb ik alweer een aantal ideetjes voor de volgende (ja, het is echt verslavend) en die deel ik ook met jullie!

Muzieknoot met vleugels

IMG_2078

In Juni 2011 liet ik mijn allereerste tatoeage zetten bij Endless art in Den Haag. Van een collega (toen nog bij Kalisvaart) hoorde ik goede dingen over deze shop, dus ik besloot hier te gaan. Bij nader inzien geen goede keuze geweest, maar hier vertel ik zo meer over.

In de tijd dat ik deze tatoeage liet zetten, was ik heel erg met muziek bezig, nog steeds hoor, ik hou van muziek, maar ik speelde op dat moment ook gitaar en zong in een bandje. Muziek was dus iets waar ik mij echt dagelijks mee bezig hield. Al heel lang wilde ik iets van een muzieknootje als tattoo. Omdat ik een normale muzieknoot te saai vond, ging ik op zoek naar inspiratie voor iets anders. Ik kwam een plaatje tegen van de muzieknoot met vleugeltjes. Ik vond dit zo’n mooi idee, dat ik hiermee uiteindelijk in de tattoo-shop terecht kwam!

Toen ik binnenkwam gaf ik mijn plaatje en toen we vroegen wanneer ik dan terecht kon zei ze tot mijn schrik, het kan nu wel als je wilt. Ik, helemaal niet voorbereid hierop, wilde toch ook niet langer wachten en besloot het toch gelijk te doen. Gelukkig was ik samen met m’n moeder, die was er om mijn hand vast te houden ;-D. Uiteindelijk viel de pijn allemaal mee en stond ik binnen 2 uur weer buiten.

Waarom zou ik niemand Endless art aanraden?
Heel vaak krijg je een gratis nabehandeling als je een tattoo laat zetten. Door het helen kan het zijn dat er stukjes van je tatoeage wegvallen en niet helemaal meer goed zichtbaar zijn. Je laat hem dan eigenlijk opnieuw ‘zetten’. Dit duurt alleen natuurlijk niet zo lang als de eerste keer. De 2e keer dat ik dus kwam voor mijn nabehandeling was degene die mij ging tatoeëren al te laat. En toen hij aankwam had ik heel erg het gevoel dat hij nog een kater had van de vorige nacht ofzo. Dit keer was ik samen met mijn vriend gekomen en we kregen allebei niet echt een goed gevoel. Maar goed, je laat je niet kennen en ik ben gaan zitten en na een uurtje konden we weer gaan. Mijn tatoeage is na de 2e keer voor mij verpest geweest. Dat hij met een kater mij ging behandelen had best geweest kunnen zijn, want hij had naast de originele belijning getatoeëerd. Er zaten nu dus 2 lijnen naast elkaar. (Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is, ondertussen heb ik hem bij een andere shop laten ‘maken’, dus kan het ook niet laten zien)

Dit was dus eens maar nooit meer daar! En ik hoop gelijk een goede tip voor jullie ;-).

Ik betaalde €75,- voor deze tattoo, waar ik dus uiteindelijk nog eens € 80.- aan heb moeten uitgeven om hem te laten bewerken. Zonde dus, maar heb er nooit spijt van gehad! (misschien keuze van shop dan, haha)

Pink Ribbon

 

IMG_2081

Dit Pink Ribbon logo heb ik in Januari 2013 laten zetten bij Fearless, ook in Den Haag. Ook deze kreeg ik als tip, van een vriendin, maar deze shop heeft mij nooit teleurgesteld! Ik heb hier ook mijn muzieknoot laten bijwerken. Allebei deze tatoeages zijn gedaan door Mandy. Helaas werkt zij hier niet meer, want zij is echt heel goed.

Mijn idee om het pink ribbon logo te laten zetten is eigenlijk gekomen toen mijn tante overleed aan een hersentumor. Hoewel pink ribbon eigenlijk staat voor borstkanker, betekend het voor mij veel meer. Het logo staat bij mij voor alle soorten kanker. Ondertussen zijn er meer mensen, waaronder mijn oma, overleden aan de ziekte en ben ik er nog steeds blij mee. Hij zal altijd ergens voor staan. Respect voor de mensen die het hebben, hebben gehad en overleefd hebben, maar ook als eerbetoon aan de mensen die verloren hebben van deze ziekte en de nabestaanden die juist weer iemand verloren hebben.

Voor deze pink ribbon betaalde ik € 100,-. Dat is het enige nadeel (als je het zo wil noemen) wel van Fearless, ze zijn redelijk prijzig. Maar dit kan ook weer een voordeel hebben. Je weet namelijk dat het goed gedaan word en daar betaal je uiteindelijk voor!

Love

IMG_2117

Mijn Love tattoo heb ik ook bij Fearless laten zetten, deze keer door Maroen, de eigenaar van de zaak.

Deze tatoeage heeft niet echt een bijzonder verhaal, haha. Ik wilde altijd al ergens Love op mijn lichaam en ik vond het op de zijkant van mijn lichaam een hele mooie plek hiervoor. Het staat gewoon voor de liefde voor mijn vriend en mijn familie. Lekker cheesy, maar ach, ik vind ook dat niet alle tatoeages een bijzondere reden hoeven te hebben. Als je er 100% achter staat en je zeker weet dat je hier voor de rest van je leven blij mee gaat zijn, maakt het verder niet uit wat voor reden je hebt.

Voor deze betaalde ik geloof ik ook iets van € 85,-.

Tatoeages die ik nog wil

 

Al sinds mijn oma overleden wil ik een tattoo voor haar. Ik had eerst een idee van een prinsesje, omdat ik altijd haar prinsesje was, alleen toen ik bij de tattooshop aankwam (dit keer was ik naar Metallic art in Rijswijk gegaan), zei ze dat dat niet echt wat zou worden omdat dat dan te klein werd. Ik wilde hem namelijk op mijn arm, maar niet zo heel groot dus. Het gezichtje van het prinsesje zou dan zo klein worden dat het uiteindelijk na zoveel jaar niet meer mooi zou zijn. Goed advies, maar ik moest dus op zoek naar iets anders.

Toen kwam het volgende idee bij mij op. Elke donderdag gingen mijn moeder en oma naar de markt in Delft. Als ik vrij was ging ik altijd mee. Als we dan bij de kaasboer kwamen, zei hij altijd: ”Kijk daar hebben we de 3 musketiers”. Op een of andere manier is deze zo blijven hangen, dat mijn idee voor een tattoo was geboren. Nu ben ik alleen nog op zoek naar het perfecte plaatje. Maar het zullen of de 3 zwaardjes worden, of de pijlen, dat idee vind ik ook heel mooi. Gewoon mijn oma, mijn moeder en ik bij elkaar, voor altijd verbonden.

75fd5fa41a32d39cf5bf415603ade73d

Dan wil ik nog heel graag ergens een uil en dit plaatje staat al een tijdje in mijn Pinterest map. Deze zou ik heel gaaf vinden voor op de zijkant van mijn bovenbeen. Dit is dan alleen weer net zo’n plaatje waar ik echt goed voor moet gaan sparen, want dan hou ik wel rekening met een bedrag van zo’n € 400,-. Tja, je moet er wat voor overhebben. Deze zal dus voorlopig er nog niet in zitten, maar hij zal er zekerste weten wel komen! Ik vind uilen gewoon echt prachtige dieren en dat is dan weer zo’n simpele reden waarvoor ik graag hiervoor wil gaan.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen!

Hebben jullie tatoeages en wat voor en zit er nog een mooie reden achter? Ik ben benieuwd!

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *