Lifestyle,  Personal

Week Highlights #5 | Fiets gestolen (!) & Lekker eten

In mijn Week Highlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week (week 18) gingen we lekker lunchen, is mijn fiets gestolen (!) en waren mijn ouders 26 jaar getrouwd!

Maandag & Dinsdag waren gewone werkdagen en Woensdag was ik vrij, maar moest ik wel vroeg opstaan omdat ik om 07.30 al bij de tandarts moest zijn voor de half jaarlijkse controle. Ik ben hier altijd zo nerveus voor, maar gelukkig was het nergens voor nodig want alles was weer goed!

Na de tandarts ben ik nog op zoek gegaan alvast naar moederdag cadeautjes en heb ik wat boodschappen meegenomen.

Donderdag had ik eigenlijk een avonddienst maar omdat een collega wilde ruilen was ik van 7 tot 15. Omdat ik daardoor verder geen plannen had gemaakt voor avondeten besloten we lekker uit eten te gaan bij ‘De Chinese Muur’. Hier kan je ook voor een vast bedrag eten wat je wilt.

En natuurlijk een lekker ijsje:

Vrijdag had ik wel avonddienst en dit was tijdens de dodenherdenking. Gelukkig kregen we goed de gelegenheid om dit ook 2 minuten stil te zijn. Heel het station was stil en er was ook geen klant in de winkel, wat op zo’n moment wel fijn is. Daarna was het weer een gewone werkdag zoals altijd.

Zaterdag begon heel leuk! Mijn vriend moest om 12 uur bij de kapper zijn en ik was daarna ook die kant op gegaan om wat te winkelen. Het was die dag zo’n 24 graden en aangezien ik niet zoveel (leuke) zomerkleding heb wilde ik wat korte broeken en wat jurkjes scoren. Ik was hier gewoon op de fiets naar toe gegaan zoals ik altijd doe.

Toen mijn vriend klaar was bij de kapper, was ik ook net klaar met shoppen en besloten we lekker wat te gaan lunchen bij ‘Made in Italy’. Hier heb ik ook een keer een blog over geschreven. Klik daarvoor hier.

We hadden heerlijk gegeten en echt genoten van het weer. En dat gevoel van blijheid verdween helaas (bijna) meteen toen ik mijn fiets wilde ophalen. Hij was gewoon weg! Wij nog een paar keer langs die fietsenstalling gelopen..misschien dat iemand hem verplaatst had, maar nee, hij was echt gewoon weg! Stond ik daar met m’n sleuteltje in mn handen. Ik snapte er niks van, ik zet hem daar echt altijd neer, nooit problemen gehad, zelfs niet als ik de enige was wiens fiets daar stond. En nu met die drukte, dat mooie weer en heel veel fietsen, word hij gewoon gejat! Heel jammer, maar gelukkig hebben we onze dag er niet door laten verpesten. Ik heb online aangifte gedaan en de verzekering op de hoogte gesteld en nu is het even afwachten!

Als iemand hem ziet, hoor ik het graag 😉

Zondag moest ik al om 9 uur op werk zijn voor een werkoverleg. Het zou tot 11 uur duren maar gelukkig konden we al om 10.15 naar huis. Ondertussen was het al 23 graden geworden buiten! Niet normaal zo vroeg, haha.

We zijn daarna lekker op het balkon gaan zitten en hebben we genoten van het mooie weer. Daarna zijn we op de scooter gestapt en zijn we lekker gaan scooteren en hebben we een ijsje gehaald.

Deze dag waren ook mijn ouders 26 jaar getrouwd en dus waren we uitgenodigd om lekker te komen BBQ’en! Het was een super gezellige dag!

En dit waren weer de weekhighlights van afgelopen week! Helaas geen fiets meer, maar wel weer leuke dingen gedaan!

Wat hebben jullie gedaan met het mooie weer?

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *