Lifestyle,  Personal

It’s My Birthday!

Hoi allemaal! Vandaag ben ik jarig! 25(!!) alweer, wat gaat de tijd hard, haha. Ik vierde Zaterdag 5 augustus al mijn verjaardag met familie en vrienden en in deze post leek het mij leuk om jullie wat van mijn cadeautjes te laten zien die ik heb gekregen! Lees je mee?


Fossil Smartwatch


Van mijn vriend kreeg ik al eerder deze smartwatch. Het is van Fossil en het model is net als van een normaal horloge! Dit is wat ik ook zocht in een smartwatch. De smartwatch houd je stappen bij, wat ik ook altijd fijn vind, en je krijgt gewoon alle meldingen binnen die je op je telefoon ook binnen krijgt. Zo hoef je niet perse elke keer je mobiel erbij te pakken als je een berichtje krijgt. Je kan hem ook gewoon lezen op je horloge!

IMG_1521

 


24 Kitchen Kruidenpotjes & geurkaarsen


Van een vriend kreeg ik deze leuke kruidenpotjes en geurkaarsen. De kruidenpotjes zijn van 24kitchen en het handige hiervan is is dat het met dit potje heel lang met het water doet. Het potje heeft een waterreservoir, zodat je de kruiden niet zo vaak water hoeft te geven! Ideaal voor mij, want ik heb er vaak aan gedacht om zelf kruiden te gaan kweken, maar ik vergeet het heel vaak water te geven, haha. Leuk dus om hiermee aan de slag te gaan!

IMG_2037

Verder zaten hier ook nog geurkaarsen bij met de geuren; Magnolia, natuurfris & rode bessen. Deze ruiken ook super lekker!


Lush cadeaupakket


Van een stel vrienden kreeg ik dit leuke Lush-pakketje. Het is al zo lang geleden dat ik iets van Lush heb gehad, dus dit is heel leuk! En de geur alleen al, heerlijk! Ik zal deze producten binnenkort uitgebreid gaan testen en dan zal ik hier meer over vertellen in een aparte blogpost!

Het pakketje bevat de volgende producten:

  • Refresher shower jelly
  • Layer Cake zeep
  • Beautiful showergel

IMG_2031


Nightmare Before Christmas – Kommen


IMG_2052

Van mijn oom kreeg ik deze gave kommen van ‘nightmare before christmas’. Voor wie het niet kent, dit is een Amerikaanse musicalanimatie film geschreven door Tim Burton. Als je deze film nog nooit gezien hebt, ik kan je deze echt aanraden!

Ik had deze gelijk in gebruik genomen door hier de nootjes en chips in te doen! Handig en leuk!


Kaligrafeer pen & boek


Van mijn ouders en broer(tje) kreeg ik dit super gave pakket. Aangezien ik veel met handlettering bezig ben en plan met een bullet journal kreeg ik een echt kaligrafeer pen. Met deze pen schrijf je dan echt op de ouderwetse manier, met potje inkt en al! Ook zat hierbij een boek waar ik dan in kan oefenen. Het boek is gemaakt van buffelleer en het papier is handgemaakt! Zo gaaf! Ook zat er nog een klein houdertje bij, waar je dan je pen op neer kan leggen.

IMG_20421

Kijk hoe gaaf! Ik kan ook nog bepalen met welke dikte ik dan wil schrijven.


HP Sprocket – mini fotoprinter


En last but not least, de HP sprocket! Ik heb deze zelf gekocht uiteindelijk van een deel van mijn verjaardagsgeld wat ik nog gekregen heb. Hiermee kan je foto’s vanaf je mobiel uitprinten. Het printertje bevat geen inkt, maar het inkt zit in het papier. Dit is heel handig, want je hoeft dus alleen het papier te kopen. Over dit product zal ik ook nog binnenkort een aparte review schrijven. Ik kan in ieder geval al vertellen dat ik er heel blij mee ben!

IMG_2056

Dit waren al mijn cadeau’s die ik heb gekregen! Ik ben heel verwend en ik ben blij met alles wat ik gekregen heb!

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *