Lifestyle,  Personal

Week highlights #2 | Verjaardag, Nieuwe gadgets!

Deze week alweer mijn 2e weekoverzicht! Omdat ik vorige week een heel druk weekend heb gehad had ik geen tijd om deze op tijd de schrijven en te plaatsen. Ook doe ik hem deze keer iets anders en vertel ik meer over de highlights van deze week! Aangezien ik ook gewoon werk en daarnaast dan verder niks bijzonders meer doe, worden die dagen misschien een beetje saai om over te vertellen haha. Vorige week was mijn vriend jarig, bakte ik een aantal dingen en kochten we een pastamachine die we ook al getest hebben!
Maandag was het tweede paasdag en hebben wij deze dag lekker rustig aan gedaan. We kochten een game voor de ps4; ‘A way out’. Dit spel moet je echt met z’n 2en spelen en je moet ook samenwerken. Hier zijn we een aantal uurtjes zoet mee geweest, haha.

Woensdag was mijn vriend jarig en gelukkig waren we allebei lekker vrij. We besloten naar Den Haag te gaan om een pastamachine te halen en voor mijn vriend een JBL speaker. Toen we in Den Haag waren zijn we vlakbij een soort ‘food corner’ een lekkere tosti wezen eten. Mijn vriend had hier de week ervoor al een keer gegeten voor het eerst en het was echt een aanrader.

Hierna hebben we dus bij Coolblue onze apparaten gehaald en zijn we lekker naar huis gegaan. Thuis bakte ik nog een cake, omdat na het eten onze ouders nog even zouden langskomen. Rond 16.30 gingen we richting de watertuinen waar we hadden gereserveerd. Daar hebben we heerlijk gegeten.

Toen we thuis waren kwamen we erachter dat we nog niks hadden voor mijn vriend zijn collega’s om te trakteren. Ik maakte dus gewoon nog een cake, haha.

Donderdag moest ik eerst werken tot 15.00, maar toen we thuis kwamen konden we niet wachten om de pastamachine uit te proberen. Het is echt zo makkelijk om hiermee vers pasta te maken. Je gooit wat bloem, water en een ei in het apparaat, het apparaat doet z’n ding en ‘spuugt’ vervolgens de verse pasta uit! Mijn vriend maakte er een filmpje van, haha:


Ik vind verse pasta altijd het lekkerst, maar had nooit zo’n zin in het maken hiervan. Met dit apparaat is het binnen 10 a 15 minuten klaar en hoef je er zelf niks voor te doen, behalve het koken dan en de saus 😉 .

IMG_0304
Verse pasta!

Vrijdag moest ik pas om 15.00 werken en ik besloot zelf een brood te maken. Ik wilde hiervoor in eerste instantie eigenlijk ook een apparaat voor kopen, maar bedacht mij dat het met de oven waarschijnlijk ook gewoon prima kan. En dat lukte ook en daar was ik best wel een beetje trots op, haha.

Zaterdag vierde we mijn vriend zijn verjaardag. Dit is uiteindelijk echt zo’n drukke dag geworden. Ik was al om 07.30 opgestaan omdat ik graag de taarten zelf wilde maken (worst decision ever). Toen ik bezig was met een kwarktaart kwam ik erachter dat ik met mijn slaaphoofd de hoeveelheid gram boter verkeerd had gelezen en dus de dubbele hoeveelheid had gebruikt in plaats van wat eigenlijk moest. ._. Dus ik pakte snel de auto om nog weer wat extra boodschappen te doen.
De rest van het taart bakken ging ook niet echt op de manier zoals ik dat wilde. Ik maakte namelijk een kersenvlaai, maar het raster voor op de taart wilde maar niet lukken. Bloed, zweet en tranen deze kersenvlaai, maar uiteindelijk was het gelukt en smaakte hij ook heerlijk!
Verder was de verjaardag zo druk! Er waren zo’n 25 mensen en ik heb eigenlijk alleen maar in de keuken gestaan. Gelukkig hadden we wel eten besteld, lekker indisch, maar de rijst moest ik zelf ook nog koken. Het enige wat ik verder nog heb gedaan dat ik mij in de woonkamer bevond was eten, haha. Al had ik eerlijk gezegd niet heel veel trek door alle drukte.
Rond 01.00 konden we dan, na alles opgeruimd te hebben en de laatste personen weg waren, eindelijk naar bed en had ik dus van 07.30 tot 01.00 alleen maar op mijn beentjes gestaan. Ik was echt kapot, haha. Helaas hadden we ook geen rustdag zondag want,
Zondag gingen we naar een meeting van de Cadillac club waar mijn vriend lid van is. We moest hiervoor al om 11.00 in Veghel zijn. Dit is voor ons alweer zo’n 1,5 uur rijden wat betekende dat we om 09.45 alweer de deur uit moesten. We konden dus ook niet eens uitslapen, haha. Ik heb mij nog nooit zo uitgeput gevoelt xD
De dag zelf was wel heel leuk! We verzamelden bij een automuseum waar we koffie en gebak kregen (goh, gebak had ik nog niet gezien dit weekend, haha). Daarna konden we alles bekijken wat er stond en kregen we het verhaal te horen over hoe het automuseum nou eigenlijk ontstaan is.

Ook hadden ze nog een hele mooie grote tuin erachter. Hier mocht je ook gewoon doorheen lopen.

Om 13.00 kregen we lunch. Een lekkere tomatensoep met een worstenbroodje.
Na de lunch gingen we een rit maken met alle auto’s. Dit was zo leuk, al die klassieke auto’s die achter elkaar aanrijden. Dit geeft ook echt veel bekijks. Heel leuk om te zien.
We maakte een pauze bij een restaurant waar we wat gingen drinken en daarna reden we weer een klein stukje door, totdat we bij het wok restaurant aankwamen waar we met z’n allen wat gingen eten.
Uiteindelijk was het wel een hele leuke, gezellige dag. Maar ik was blij dat we rond 20.00 weer thuis waren.
Ik kon nog heel even rustig aan doen en zitten voordat ik naar bed moest, want om 04.45 ging de wekker weer..
Liefs.
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *