Travel

Dagje Brugge – SRPRS ME Dag 3

Vandaag, 29 Juni, zijn we een keer niet de weg opgegaan, maar hebben we de hele dag doorgebracht in het prachtige Brugge. En wat hebben we veel gedaan zeg! Ik vertel je er graag over.

IMG_1315

Natuurlijk begonnen wij onze dag weer met een lekker ontbijtje. Bij dit hotel hadden ze wel echt veel meer keuze dan bij het vorige. Al ziet het wat we nu gekozen hebben er erg simpel uit, haha. Hierna had ik trouwens nog een heerlijk geroosterd broodje met zalm genomen.

Na het ontbijt gingen we de hort op! We begonnen onze dag met een leuke rondvaart door Brugge. Helaas ging het op dat moment regenen, en het was een open bootje, maar gelukkig hadden ze voor ons een paraplu.

De rondvaart duurde een half uurtje en daarna besloten we naar het ‘Biermuseum’ te gaan. Hier hebben we echt lang doorgebracht, maar was echt heel leuk om te doen! Je maakt je ronde met een tablet en koptelefoon, maakt dan een foto van iets in het museum en je ontvangt er gelijk meer informatie over!

Nadat we in het museum zelf klaar waren hadden we nog 3 biertjes tegoed. Dus gingen we lekker zitten, bestelde er nog een borrelplankje bij en genoten van de biertjes!

IMG_1328

Het Biermuseum is dus echt een aanrader voor als je een keer in Brugge bent!
Voor € 15,- p.p. heb je dan de rondleiding + 3 biertjes p.p.

Na het Biermuseum zijn we nog even door de stad gaan lopen en toen liepen we tegen een aantrekkelijk tentje aan. Een wafel op een stokje om vervolgens nog je eigen topping voor eroverheen te kiezen! Het water liep ons in de mond en we stonden dus snel in de rij om te bestellen!

Verder hebben we nog chocolade gekocht ( kan je natuurlijk niet overslaan als je in belgië bent) en toen zijn we nog heel even in het hotel terug geweest, om rond half 7 weer in Café de halve maan te zijn om te eten. Dit is eigenlijk de bekendste Bierbrouwerij van Brugge, waar de ‘Brugse Zot’ wordt gebrouwen.

En zo eindigde ons lekkere dagje in Brugge. Tevens ook officieel de laatste dag van onze Road Trip. Morgen zouden we eigenlijk weer naar huis gaan, maar….Wij hebben besloten om nog een extra dagje naar Duitsland te gaan, naar Gladbeck. Om even bij de DM onze inkopen te doen (het is zoooo goedkoop) en dan te overnachten in het van der Valk hotel van Gladbeck. Zaterdag rijden we dan echt naar huis!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van de blogs over onze Road Trip!

Na het lezen hiervan, zouden jullie het ook aandurven om met SRPRS ME weg te gaan?

Laat het mij weten!

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *