Travel

Road Trip met SRPRS ME dag 1

Een tijdje geleden hebben wij voor het eerst onze vakantie geboekt met SRPRS ME! Wij besloten te gaan voor de road trip. In deze en de volgende paar blogs ga je met ons mee op onze reis!

Voor wie niet weet wat SRPRS ME precies is, even kort uitgelegd. Je boekt voor een paar dagen je reis, maar pas op de dag zelf weet je waar je naartoe gaat! Dit is normaal helemaal niks voor ons, maar we besloten toch ons gevoel te negeren en ervoor te gaan!

De Envelop

IMG_1615

Zo zag de envelop bij ons eruit! Echt alles is geregeld en overal staat op beschreven wanneer je een bepaalde kaart open moet maken. Ook krijg je een week van te voren te zien wat voor weer er verwacht wordt.

Dan nu dag 1 van onze road trip!

Vandaag, 27 Juni, was het dan zover! Wij gingen beginnen aan onze road trip! Toen we alles ingepakt hadden, was het zover om de 1e rijrichting te onthullen.
En dat was..

Malmedy, België!

Super leuk! Wij hadden er zin in en gingen beginnen aan onze reis. Aangezien je gewoon zelf je route kunt bepalen, besloten wij om via Luik, langs de Chaudfontaine fabriek te rijden en toen nog even langs de ‘Circuit spa-francorchamps’ . Daar aangekomen was er helaas niet zoveel te zien en besloten we gewoon door te rijden naar Malmedy.

In Malmedy besloten we lekker een kop koffie te drinken en daar onze bestemming te onthullen.

We kraste de kaart van de bestemming open en het werd..

Clervaux, Luxemburg!

Dit vond ik persoonlijk echt zo leuk, aangezien wij vroeger altijd naar Luxemburg gingen en ik er zelf al meer dan 10 jaar niet meer geweest ben!

We namen lekker de binnendoor wegen en kwamen een uurtje later aan in Clervaux. Daar aangekomen maakte we de kaart open van onze accommodatie.
We bleken in ‘Hotel international’ te zitten. En wat een mooi hotel is het! Inclusief wellness, waar we gelijk even gebruik van hebben gemaakt! 😉

Ondertussen was het ook alweer etenstijd en besloten we in het ‘Steak house’ te eten wat ook bij het hotel hoorde. En wat hebben we ook heerlijk gegeten!

C0118T01Voorgerecht: Garnalenkroketjes.

C0119T01

Hoofdgerecht: Een lekker stuk ossenhaas! Je kon dan kiezen uit 200 of 300 gram. Dit was 300 gram 😉

Als afsluiter hebben we nog even een stukje gewandeld door het al gesloten centrum.
Morgen gaan we alweer naar de volgende bestemming, waar we dan een aantal dagen verblijven! Het is dus weer een verassing wat de eindbestemming zal zijn!
Het is in ieder geval al goed begonnen!

Hopelijk tot morgen weer bij de volgende blog!

-XOXO-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *