Lifestyle,  Personal

Weekoverzicht #6 | Uit eten & druk, gezellig weekend

In mijn Week Highlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week heb ik opzich niet heel veel bijzonders gedaan, maar gingen we met de familie uit eten, hadden we een verjaardag en gingen we op visite.

Maandag was het 2e pinksterdag en hebben we lekker helemaal niks gedaan. We zouden het aankomend weekend al druk krijgen dus besloten we lekker van deze rustige dag te genieten. Dinsdag & Woensdag moest ik in de avond werken. Tegenwoordig zijn we om 21.00 al gesloten dus ik was lekker op tijd thuis.

Donderdag ben ik gezellig met mijn broer(tje), mijn moeder & Kai (puppy van m’n ouders) naar mijn opa geweest. Op Donderdag is er altijd markt in Delft, waar mijn moeder altijd heen gaat met mijn opa en als ik vrij ben ga ik altijd mee. Hier zijn we dus gezellig heen geweest, haalde ik lekker seranoham bij de slager en ik kocht mozzarella. Dit is samen echt een heerlijke snack, haha. Toen we weer bij mijn opa thuis waren kregen we lekker soep en een tosti. Daarna nog even een bakkie en gingen we weer naar huis!

Ook ben ik inmiddels weer begonnen met ‘studeren’. Voor mijn werk kon ik namelijk de opleiding drogist volgen. Nu ben ik al een tijdje assistent-drogist en dus vond ik het wel tijd om voor mijn drogist te gaan. Hier heb ik dus ook nog wat tijd aan besteedt.

Vrijdag moest ik werken van 06.30 tot 15.00, dus ik moest om half 6 alweer de deur uit. Onze openingstijden zijn namelijk ook een half uur eerder nu.

Deze dag was trouwens ook een dag waar wij even bij stil stonden. 25 mei is namelijk de dag dat mijn oma eigenlijk jarig zou zijn en dit jaar zou ze 70 zijn geworden. We gingen dus gezellig met mijn opa uit eten bij de ‘Huszar’ in Delft.

Ik had iets heel aparts, namelijk een ‘zalm wellington’. Dit is dus gewoon zalm in bladerdeeg! Nog nooit heb ik zoiets gegeten, maar het was echt super lekker!

IMG_0535

En Kai was ook mee:

Zaterdag hadden we een iets drukkere dag. ’s Ochtends hadden we voor onszelf en ik besloot de Seranoham met mozzarella te maken! Het is een hele makkelijke snack, maar oh zo lekker, haha. Je wikkelt de Seranoham om kleine stukjes mozzarella en dan krijg je dit!:

IMG_0539

In de middag, om 15.00 moest ik werken tot 20.00. Toen ik klaar was heeft mijn vriend mij opgehaald en toen moesten we nog eten. Dus we hadden pizza gehaald bij ‘Made in Italy’ en hebben dit thuis eerst nog lekker opgegeten. Daarna hadden we dus nog een verjaardag van een vriendin in Almere! Dit is van ons huis nog een uur rijden, dus we waren er pas om 22.30! We hebben nog wel even bij kunnen kletsen met wat andere vrienden, maar aangezien die er allemaal al vanaf de middag waren gingen die allemaal al snel naar huis. Daarna was het nog wel gezellig en we gingen pas iets van 02.30 weer naar huis. Dit was voor ons nog een uur rijden dus waren pas laat thuis. Vervolgens hadden we Zondag om 10.00 al afgesproken met een collega van mijn vriend, haha. Veel slaap had ik dus niet gekregen!

Het was wel een hele gezellige Zondag. We hadden dus afgesproken bij een collega van mijn vriend. Het weer was ook super en aangezien zij een tuin hebben, hebben we daar lekker gezeten en bijgekletst.

Ook hebben ze een ‘Oculus Rift VR Bril’. Dit is dus een bril die je opzet en je in een soort ‘simulatie’ zet. Je kan echt helemaal om je heen kijken en overal zie je iets anders. Hierdoor lijkt het dus echt alsof je je in die omgeving begeeft en niet meer in iemand zijn woonkamer, haha. Mijn vriend had dit bij hem al een keer geprobeerd en nu was het dus aan mij! Het is wel echt heel gek om dit mee te maken. Alles wat je doet met je handen word geregistreerd, waardoor je dus dingen in de ‘simulatie’ kunt oppakken en weggooien. Ook het idee dat je achter je kijkt en daar ook echt iets te zien is. Heel gaaf!

Zonder dat ik het wist had mijn vriend ook een foto van mij gemaakt, haha! Let dus niet op mijn hoofd, het is gewoon heel indrukwekkend! 🙂

IMG_0552

Uiteindelijk gingen we hier ook iets van 15.00 weg en naar huis. Daarna zijn we nog even gaan gamen, mijn vriend had namelijk het spel Detroit: Become Human gekocht, die al heel lang op ons lijstje stond. Een super gaaf en mooi spel waar de keuze’s die je maakt met de verschillende characters echt uitmaakt met hoe het spel eindigt.

Dit hebben we nog een paar uurtjes  gedaan en toen zijn we naar mijn vriend zijn ouders gegaan, want daar zouden we gaan eten.

IMG_0546

Super simpel, maar ook weer zo lekker, haha.

En dit waren alweer de highlights van deze week!

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *