Travel

Road Trip met SRPRS ME dag 2

Vandaag, 28 Juni, alweer dag 2 van onze Road Trip.

We werden vanochtend lekker uitgerust wakker in onze hotelkamer.
Nadat we lekker gedoucht hadden, zijn we richting het ontbijt gegaan.
Dit was simpel, maar zeker wel genoeg keuze!

IMG_1300

Na het ontbijt was het moment daar om onze volgende rijrichting te onthullen!
En de 2e rijrichting werd..

IMG_1661

Super leuk! We gingen weer terug naar België!

En dus pakte we de laatste dingetjes in en stapte weer de auto in!
We zagen dat we in de buurt waren van Dinant, waar de citadel van Dinant is (la citadelle de Dinant) en besloten daar een tussenstop te maken.
Parkeren was even een gedoe, aangezien we op een gegeven moment een ‘parkeergarage’ in gingen waar betaald moest worden met muntjes, en omdat wij niet van het losgeld zijn, hield dit gauw op en moesten we een andere oplossing verzinnen. Uiteindelijk een straatje gevonden waar we gratis konden parkeren!

Met een kabelbaantje gingen we omhoog naar de citadel.

IMG_1307

Verder was het binnen een soort tentoonstelling van dingen uit de 1e wereldoorlog. Heel interessant om daarbinnen te kijken en erover te lezen.

IMG_1305

Verder nog het mooie uitzicht van bovenaf!

Aangezien het natuurlijk steeds later werd, en we nog niet op onze bestemming waren, besloten we gewoon rechtstreeks nu richting Melle te rijden.

In Melle aangekomen zagen we een klein cafeetje en besloten daar onze kaart open te krassen onder het genot van een lekker bakje koffie.

Onze bestemming voor de komende 2 dagen is geworden..!

IMG_1665

Wat een leuke bestemming om de volgende 2 dagen door te brengen! Het is niet echt een nieuw bestemming voor ons, aangezien we hier al een keertje geweest zijn, maar we hebben nog lang niet alles van Brugge gezien, dus dit vinden we helemaal niet erg!

Na een klein uurtje waren we er. Daar maakte wij nog even de kaart voor het hotel open. We zitten in ‘Hotel academie’.
We moesten met onze grote auto door hele smalle straatjes en uiteindelijk bij het hotel zelf, nog een krappe parkeergarage in. Dit was allemaal even spannend, maar het is gelukt! Verder is het een heel mooi en net hotel!

Nog wat foto’s van onze kamer!

Natuurlijk waren we er weer rond etenstijd, dus begonnen ons rondje door Brugge. Uiteindelijk zagen we een Pizzahut en besloten daar lekker te eten!

Dag  2 was in ieder geval ook weer zeer geslaagd! En we gaan morgen wel weer kijken wat we hier in Brugge allemaal kunnen doen!

Bedankt voor het lezen en tot morgen weer bij de volgende blog!

-X0X0-

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *