Lifestyle,  Personal

Weekhighlights #9 | Efteling

In mijn Weekhighlights geef ik jullie een kijkje in mijn leven en kun je lezen wat ik heb gedaan! Deze week was ik weer begonnen met werken na onze vakantie en gingen we met vrienden naar de Efteling, wat super gezellig was!

IMG_1128

Maandag gingen wij dus naar de Efteling! Het was een hele mooie, warme dag. Rond 10.45 waren we er en het eerste waar we ingingen was de Piraña. Een goede attractie om af te koelen, maar onze kleding was ook gelijk zeiknat, haha.
IMG_1136 Hierna gingen we naar ‘De Baron’ en daar hebben we ook weer iets langer dan een uur in de rij gestaan.
IMG_1135
We zaten op de 1e rij, dus dat was wel weer spannend. En op het moment dat we erin zitten en omhoog gaan denk ik; ‘Waar ben ik aan begonnen?’ haha. Maar daarna is het ook wel weer heel leuk en gaaf!
Hierna gingen we even een Broodje unox worst halen en toen gingen we ‘De vliegende hollander in’.
Ook zijn we nog in de nieuwe attractie ‘Symbolica’ geweest. Hier waren we 2x in geweest en die tweede keer maakten we zo’n geniale foto, dat we hem moesten hebben, haha.
68801912-854b-4511-83c8-0cabeca6104c (1)
Verder zijn we nog in ‘Het spookslot’ geweest, keken we de ‘Pandadroom’, aten we een ijsje en deden we een ritje in de ‘Gondola’s’

Het was echt een super gezellige dag en we sloten het nog gezellig af met een etentje bij de Mc Donalds, haha.

Dinsdag gingen we naar de Eyewish want Dennis ging een nieuwe bril uitkiezen. We zijn daar toch nog een uurtje geweest, want er waren 2 brillen waar hij uit wilde kiezen die hem heel goed stonden. Uiteindelijk heeft hij dus een keuze gemaakt en is het wachten op de nieuwe bril. Dit kon zo’n 10 dagen duren, dus ik ben benieuwd!

Na de Eyewish hadden we (natuurlijk 😉  ) honger en gingen we gezellig bij ‘Made in Italy’ wat eten. Ze hadden een reclame voor een ijskoffie, deze zag er heel goed uit dus we besloten deze ook te nemen.

Woensdag begon ik weer met werken en ik moest gelijk vroeg werken, van 7- 15.

Donderdag moest ik ook weer van 7-15 werken en ik maakte in de avond lekker quesadilla’s. Heel simpel, maar heel lekker!

IMG_1170 (1)

Vrijdag had ik ook weer een ochtend werken tot 15.00 en Zaterdag had ik een hele lange dag waarop ik van 08.00-20.00 moest werken. Dus toen ik eindelijk klaar was met werken, haalde Dennis mij van werk en zijn we nog gezellig bij ‘Ijs & Zo’ een ijsje gaan halen.

IMG_1180 (1)

Zondag hebben we een rustige dag gehad. Behalve dan dat ik heel veel was moest wegwerken, brood moest maken & boodschappen moest bestellen. Verder hebben wij deze dag lekker rustig aan gedaan en dan maandag weer aan het werk!

Liefs,

Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *