Lifestyle,  Personal,  Travel

Horrorfest @ Moviepark Germany

Hoi allemaal!
Al zo’n 8 jaar gaan wij elk jaar in Oktober naar Moviepark Germany in Bottrop. In Oktober is daar namelijk altijd het ‘Horrorfest’. Veel van jullie zullen dit waarschijnlijk herkennen, je kunt dit namelijk vergelijken met ‘Walibi: fright nights’. Het weekend van 14 & 15 Oktober zijn wij ook weer geweest. Ik maakte hier ook weer een filmpje van en in dit artikel vertel ik graag wat meer hierover en heb ik nog een hele goede tip voor als je ‘Horrorfest’ een keer wilt meemaken!

Moviepark Germany

Moviepark Germany is een attractiepark in de plaats Bottrop. In dit park draait alles om de filmwereld. Dit park heette, toen het 1996 geopend werd, nog Warner Brothers Movie World. Doordat het park in 2004 verkocht werd, en er problemen waren met de licensies moesten er een aantal dingen veranderd worden. Thema’s van attracties werden veranderd en uiteindelijk is de naam in 2005 veranderd naar Moviepark Germany.

Attracties

Moviepark heeft een heleboel leuke attracties, voor zowel kinderen als volwassenen. Er is zelfs ‘Nickland’ waar kleine kinderen zich kunnen vermaken (en volwassenen ook natuurlijk).
Hier kun je zien wat ze allemaal aan attracties hebben!
De nieuwste attractie die het park nu heeft is de Star Trek. Daarvan heb ik even een video opgezocht:

Niet alleen de attractie zelf is gaaf, maar ook als je in de rij staat is er enorm veel te zien. Ze hebben echt veel nagebouwd, wat je ook kan zien in het filmpje. Ook het stuk waar de ingang van de attractie is, is nagebouwd.
Deze attractie was gaaf om overdag te doen, maar wij hebben hem ook nog ’s avonds gedaan, wat ook een goede tip is, zo komt de achtbaan veel meer tot zijn recht en heb je ook geen idee welke kant je nu eigenlijk op gaat!

Overnachting

Wat wij dus elk jaar proberen te doen is een overnachting erbij te boeken. Hiervoor moet je de site van moviepark rond September goed in de gaten houden. Moviepark zelf heeft elk jaar speciale aanbiedingen. Het is dan wel de moeite waard als je met meerdere personen gaat, je betaald namelijk per kamer (3/4 persoonskamer). In deze aanbieding zit dan het volgende:

  • 2 Dagen moviepark
  • Overnachting + ontbijt

Hiervoor betaal je dan (wij zaten met 3 personen op een kamer, dus dit is gedeeld door 3) ongeveer € 70,-. Dit is helemaal niet duur als je je bedenkt dat een toegangskaartje al bijna € 40,- kost. Hiervoor krijg je dan eigenlijk het hotel gratis. Wij boeken dan altijd het Van Der Valk Hotel. Je weet dat je dus ook nog in een goed hotel zit, met goed ontbijt!

Ik hoop dat je het leuk vond om hierover te lezen en ben ik benieuwd of jullie ook wel eens naar Moviepark ”Horrorfest” gaan, of weleens naar Walibi Fright Nights geweest? En anders of je nog wel een keer wilt gaan?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *