Lifestyle,  Personal

Superbox

Een tijdje geleden zag ik een reclame voorbij komen van Superbox. Omdat ik heel nieuwsgierig was hiernaar heb ik het besteld en in dit artikel vertel ik meer over de box en welke producten in de box zaten.

Onder het motto ‘veel voor weinig’ laat Superbox je kennis maken met producten die je een keer geprobeerd moet hebben!

Het idee achter deze box is dus dat je (nieuwe) producten kunt uitproberen zonder dat je daarvoor teveel betaald! Je krijgt namelijk 25 producten voor maar € 19,95. Nu moet ik wel erbij zeggen dat dit ook inclusief een aantal kortingsbonnen zijn, die je (waarschijnlijk) niet snel zult gebruiken. Al zitten er wel een paar interessante tussen.
Charlie’s Natural Soda | Orange & Mandarin (250ml) | € 4,95
charlies-300x300100% natuurlijke frisdrank met 35% minder suiker dan vergelijkbare frisdranken. No Fake Stuff. Charlie’s gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten, dus er zijn absoluut geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen in de sprankelende fruitdrankjes te vinden.
Deze heb ik al geprobeerd en ik moet zeggen: het is een lekkere frisdrank. Vind ik het dit drankje waard om er bijna € 5,- voor neer te leggen? Nee, daarvoor vind ik het ook een veel te klein flesje!
CB12 | Boost Kauwgom | € 4,95
cb12
Maak jij je weleens zorgen over je adem? Dat is niet nodig! CB12 boost kauwgom biedt je meer dan een gewone kauwgom. Het zorgt voor een frisse, koele mint smaak en voorkomt een slechte adem. De unieke tweelagen technologie combineert kauwgom met actieve ingrediënten die je adem neutraliseren en bovendien goed zijn voor de mondgezondheid. Gebruik in combinatie met CB12 mondspoeling voor extra zekerheid over je adem.
Ook dit is weer zo’n product wat ik niet snel zelf zal kopen. Het is gewoon te duur voor wat het doet. Zelf vind ik het fijn als mijn kauwgom wat langer meegaat en met deze is dat helaas niet zo. In het begin is het heel fijn, omdat je een soort smintjes idee krijgt en een frisse adem. Maar dit verdwijnt wel snel. Iets te snel naar mijn idee.
2x Mr. Lacy veters | € 9,95
1MrLacy-300x300
Personaliseer en maak je schoenen compleet met Mr. Lacy veters.
Zelf heb ik de veters nog niet in gebruik genomen. Ik heb zelf witte en wit/zwarte veters gekregen. Helaas zijn de meeste schoenen die ik draag wit, dus vallen de witte veters al af. Wel is het misschien leuk om de wit/zwarte veters in die witte schoenen te doen. Geeft het gelijk een andere look!
MadeGood | Bio Almond Apricot Fruit & Nut Bars | € 3,29
madegood-300x300
MadeGood vruchten en noten repen zijn een heerlijke biologische en glutenvrije snack. Gemaakt met 100% biologische ingrediënten en zonder toegevoegde suikers of siropen. Elke reep zit vol met van nature zoete gedroogde vruchten, knapperige noten en zaden.
Deze repen vond ik verrassend lekker. Echt zo’n lekkere tussendoor reep en dan ook nog het gevoel dat je gezond bezig bent! Wel vind ik ze voor de 3 repen die erin zaten aardig aan de prijs.
Chio | Chips Kettle Cooked Sweet Chili (150gr.) | € 1,45
chio-300x300
Extra crunchy, dikgesneden en ambachtelijke aardappelchips met de zoetpittige smaak van chili en rode paprika. Geschikt voor vegetariërs en bij glutenintolerantie.
Deze chips waren echt heel lekker! Jammer dat de zak zo klein was, haha. ( misschien maar goed ook 😉 ) Ze zijn inderdaad lekker dik en crunchy en hebben een lekkere pittige smaak, mocht je daarvan houden. Ook top dat ze denken aan de vegetariërs en dat ze geschikt zijn voor bij glutenintolerantie.
Lonka | Fudge Caramel & Sea Salt (180gr.) | € 1,59
Lonka1-300x300
Heerlijke, zachte en romige fudge caramel met een vleugje zeezout. Een zachte lekkernij om van te genieten bij een lekker kopje koffie of thee.
Deze heb ik nog niet geprobeerd! Nu moet ik zeggen dat dit niet mijn lievelingssnoepjes zijn, want ik word hier altijd best snel misselijk van, haha.

Sweeps | Vrijer Ademen vochtige doekjes 15st. | € 1,99
vrijer ademen
Sweeps Vrijer ademen zorgt voor een zacht en fris gevoel bij verkoudheid of een kriebelen neus. Het reinigt de huid rondom de neus op een zachte wijze met een frisse eucalyptus geur. Ideaal voor onderweg dankzij de handzame verpakking en biologisch afbreekbaar dankzij TENCEL, een op FSC hout gebaseerde natuurlijke vezel.
Hier heb ik, toen ik pas verkouden was, eentje van geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik meer had verwacht dat mijn neus ervan open ging, wat niet echt het geval was. Maar dit is ook niet echt de bedoeling van de doekjes. Het is meer dat ze frisser gevoel geven en dat is zeker zo. Ook zijn ze zacht voor de huid en voelt het inderdaad lekkerder aan dan een normaal zakdoekje.
Silan Suprême | Wasverzachter (600ml) | € 3,99
silan-300x300
Een vleugje luxe voor jouw wasgoed. Duik in de wereld van ultieme zachtheid en luxe parfums met Silan Suprême. De crémige formule verrijkt met miljoenen verzachtende elementen zorgt voor onweerstaanbare zachtheid van je kleding. De geselecteerde geuren geïnspireerd op de beste Franse parfums geven je kleding een unieke en langdurige geur.
Ik vind de wasverzachters van Silan altijd fijn en ben heel benieuwd naar deze. Ik heb hem dus nog niet gebruikt, maar hij ruikt in ieder geval al heel lekker!
ASTIS | Bubbles (355ml) € 0,99
astis ASTIS Bubbles is 100% natuurlijk. Dagelijks ASTIS drinken zal helpen u fitter, energieker en evenwichtiger te voelen! Rode biet: uithoudingsvermogen en mineralen – Groene appel: antioxidanten en vitaminen – Echinacea: stimulatie van het immuunsysteem – Calendula: hersteld de huid – Urtica: detox. Drink Ice Cold!

VSM Spiroflor cooling gel | Direct verkoelende gel (100ml) | € 14,99
VSM1-300x300
VSM Spiroflor cooling gel is een verkoelende gel die kan worden toegepast bij (sport)blessures zoals zwellingen, een verstuikte enkel of een verzwikte voet. Het direct verkoelende effect zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verzacht en verlicht. VSM Spiroflor cooling gel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.
VSM Spiroflor is een product wat altijd handig is om in huis te hebben. Gelukkig hebben we het nog niet hoeven te gebruiken, haha. Wel heb ik vroeger vaak de VSM Spiroflor voor de spieren gebruikt en dit werkte gewoon goed!
MUDMASKY | Sleep Repair Renewal Nourishing Mask (15ml) | € 17,25
mudmask
Dit nachtmasker van MUDMASKY is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is pH-gebalanceerd. Na het aanbrengen voor het slapen zal er een ultradun filmlaagje achter blijven op de huid. Het repareert, beschermt, hydrateert en voedt de huid gedurende de gehele nacht.
Dit product heb ik ook nog niet gebruikt. Vooral ook omdat ik mijzelf er nog niet echt toe kon zetten om een masker op te doen en het dan ’s nachts(?) te laten intrekken. Waarschijnlijk dat ik het nog wel een keer test en dan zal ik laten weten wat ik ervan vond.
Inecto Naturals | Argan Bath & Shower Cream (250ml) | € 3,99
Inecto1-300x300 Zeg je droge huid maar gedag! De Argan Bath & Shower Cream van Inecto heeft een hydraterende en reinigende werking en zorgt voor een heerlijk zachte huid. Onze producten bevatten zuiverende arganolie. Deze organische, duurzaam gewonnen olie is super hydrateren en voedt de droge huid. Al onze producten zijn vegan-friendly en zijn niet getest op dieren.

100% | Coconut Grove (1L) | € 1,89
coconut
100% kokosnootwater zonder toevoegingen en laag in calorieën.
Ik ben zelf helemaal niet van het kokoswater, maar wilde het toch proberen. En nee, nog steeds niks voor mij. Hou je wel van kokoswater of kokossmaak, dan is dit waarschijnlijk wel wat voor je.

Fogan | Nagellak | €5,-
fogan-300x300
‘I don’t need another nail polish,……’ – Said no woman ever!! Ben je al bekend met met Fogan Cosmetics? Deze fijne nagellakjes van Fogan Cosmetisch zijn prettig in gebruik, blijven goed zitten en zijn daarnaast heel erg betaalbaar! 
Over deze nagellak kan ik vrij kort zijn. Ik vind het niks, ik heb hem niet eens kunnen testen! Het was niet alleen dat de kleur een onwijs lelijke kleur groen was, maar hij was al helemaal uitgedroogd. Niet echt heel netjes..
Pickwick | Joy of Tea Ginger Spices | € 1,99
Pickwick3-300x300
Pickwick heeft een nieuwe reeks verrassende theeën, waarbij je heerlijk een moment kunt wegdromen. De Ginger Spices is een verfijnde blend van citroenverbena met pittige gember, een frisse ondertoon van citroengras en een zoet vleugje anijs. Droom weg!
Hoewel ik meer een koffie-mens dan een thee-mens ben, vind ik een thee op zijn tijd heel lekker. Deze thee vind ik lekker en perfect voor het seizoen!
Arizona | Green Tea with Honey Low Cal (500ml) | € 0,99
arizonaAmerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea, bekend van hun uitgebreide assortiment en hun unieke design, presenteert drie bewustere varianten waaronder de populairste smaak Green Tea with Honey. Alle drie met een fantastische smaak, laag in suikers en slechts 20 kcal per fles.
De Arizona Iced Tea kende ik wel al. Ik vind dit hele lekkere Iced Tea en vraag mij eigenlijk af waarom ik het niet vaker haal! Het is ook helemaal niet duur als je bedenkt hoeveel je ervoor krijgt!
Lassie | Rijst & Bonenburger (6-8 burgers) | € 2,89
Lassie2-300x300Met dit doe-het-zelf pak zet je eenvoudig huisgemaakte vegetarische burgers op tafel. Lekker en ideaal voor een dagje vega! Zonder kunstmatige kleur-geur-en smaakstoffen, zoutarm en 100% vegan.
Deze burgers vond ik zelf niet echt een succes. Ik heb zelf ook een keer vega burgers gemaakt van bruine bonen en mijn vriend en ik vonden die allebei toch net even wat lekkerder. Maar over het pak zelf: Het is niet moeilijk en je hebt inderdaad binnen no time je eigen vega burgers gemaakt!
Jos Poell | Mini Pasteitjes | € 1,19
Pastei-mini-oven-S-website-300x300
Heeft u binnenkort een feestje op de planning staan, verras uw gasten dan eens met een origineel hapje van Jos Poell. Met onze mini pasteitjes maakt u eenvoudig hartige en zoete hapjes. Zo maakt u ieder feestje compleet. 

LOOkX | Exclusive Eyeliner | € 17,95
crayon-300x300
De LOOkX Exclusive Eyeliner is extreem zacht bij het aanbrengen en ligt comfortabel in de hand. De punt wordt automatisch scherp gehouden, dankzij de ingebouwde slijper. 
Ik vind deze eyeliner echt super! Het kan per Superbox verschillen welke kleur je krijgt, maar ik kreeg een mooie donker grijze kleur. De kleur pakt heel goed en hij blijft ook echt heel goed zitten!
IMG_2515
Mocht je de box willen bestellen, kan dat door naar www.superbox.nl te gaan!
Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden! Zouden jullie de Superbox ook een keer bestellen om een aantal van de producten te kunnen proberen?
-X0X0-
Als je meer van mij wilt zien volg mij dan op Instagram. Ook blijf je dan gelijk op de hoogte van nieuwe blogs! Je kan mij ook op Bloglovin’ volgen! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *